ALPIN SPORTS COMPANY, WINKELS – SKI & BIKE VERHUUR IN KASTELRUTH/CASTELROTTO, SEIS/SIUSI EN SEISER ALM/ALPE DI SIUSI, IN NATIONAAL PARK SCHLERN, UNESCO WERELDNATUURERFGOED SINDS JUNI 2009.

WELKOM IN DE 5 FILIALEN VAN DE ALPIN SPORTS COMPANY, UW DESKUNDIGE PARTNER VOOR EEN ONVERGETELIJKE, ACTIEVE SKI-, MOUNTAINBIKE- OF E-BIKE-VAKANTIE OP DE SEISER ALM, DE GROOTSTE HOOGVLAKTE VAN EUROPA. 3000 m² pure bergsport!

In elk jaargetijde hebben wij voor u de passende uitrusting!

Alpin Sports Company biedt kwalitatief hoogwaardige producten en eersteklas service.

Ontdek de exclusieve sport- en modewereld van Alpinsports. Onze winkels beschikken over sportkleding en accessoires van de meest gerenommeerde merken. Bij ons vindt u wat u nodig hebt: sporttoestellen, accessoires, schoenen, vrijetijds- en outdoorkleding. Onze deskundige medewerkers geven u graag persoonlijk advies over een vakantie op het hoogste niveau.

Wij zijn bij u in de buurt – in Seis, Seiseralm, Kastelruth en Völs/Fié. Onze filialen bevinden zich vlakbij het dal- en bergstation van de omlopende kabelbaan Seis – Seiser Alm, in Compatsch/Compaccia – Seiser Alm en in het centrum van Kastelruth.

Wij hebben precies de juiste ingrediënten voor uw geheel persoonlijke, actieve alpine levensstijl: fietsen, skiën, snowboarden, rodelen, toerskiën, trektochten maken of wandelen met sneeuwschoenen. Sporttoestellen te koop of te huur, met daarbij de passende outfits en een serviceaanbod dat de mooiste dagen van uw jaar nog aangenamer maakt.