#STAYHEALTHY! We comply with all anti-Covid19 measures ordered by the government and have taken additional individual measures to ensure you have a carefree holiday, because your health is important to us! All rental equipment, rooms and ski depots are disinfected!
Book your equipment online in advance! You will save precious time in ski rental point! Free cancellation of your booking, with our Sport Easy Cancellation insurance, possible at any time! 

SKIVERHUUR EN WINKELS – ALPIN SPORTS COMPANY IN SKIGEBIED SEISER ALM

GENIET VAN EERSTEKLAS COMFORT, VOORTREFFELIJKE SERVICE EN PERSOONLIJKE KLANTENBEGELEIDING IN DE VAKANTIEREGIO SEISER ALM IN HET HART VAN DE DOLOMIETEN

Seiseralm betekent wintersport op het hoogste niveau. Wij garanderen u onvergetelijke dagen op onze zonovergoten pistes. Wij hebben precies de juiste ingrediënten in huis voor uw persoonlijke, actieve levensstijl in de Dolomieten: een gezellig dagje skiën met het gezin, of freestylen in het park.

In de verhuurwinkels en shops van Alpin Sports Company in Seis, Kastelruth en op de Seiser Alm, het grootste bergweidegebied van Europa, vindt u kwalitatief hoogwaardige producten en een eersteklas service.

Onze filialen bevinden zich bij het dalstation en het bergstation van de omlopende kabelbaan Seis – Seiser Alm, in Compatsch en Kastelruth.

 

Het skigebied Seiser Alm-Gröden/Alpe di Siusi-Val Gardena omvat 175 kilometer piste voor elke smaak en 80 bergliften en is dus het grootste skigebied binnen skicarrousel Dolomiti Superski.

Snowpark Seiser Alm is het beste sneeuwpark van Italië en biedt op 1,5 kilometer afwisseling voor beginners en gevorderden.

Langlaufen waar de wereldelite traint! 80 kilometer loipes bevinden zich op een hoogte tussen 1800 en 2200 meter op de Seiser Alm

© 2022 Alpinsports Company