Skiservice voor een individuele preparatie van uw eigen ski’s/snowboard is in elk filiaal mogelijk!

Een nachtje wachten voor perfect materiaal!

Als het om uw sportieve plezier en uw veiligheid gaat, doen we geen concessies: op onze computergestuurde Wintersteiger machines prepareren onze ervaren specialisten de zij- en onderkanten van uw ski’s en boards.

Gewoon ’s avonds in een van onze filialen afgeven en de volgende ochtend weer afhalen!

 

Wij zijn lid van Leading Ski Service & Rent

Dit predicaat staat borg voor de kwaliteit van de aangeboden diensten en materialen in een ski© 2020 Alpinsports Companyservice- en verhuurbedrijf.

Een skiservice en verhuur met het kwaliteitskenmerk “Leading Ski Service” is een bedrijf dat voldoet aan bepaalde vastgelegde standaarden en criteria en krijgt deze onderscheiding pas na een strenge erkenningsprocedure.

De criteria hebben vooral betrekking op de opleiding en kwalificatie van de medewerkers, de kwaliteit van het huurmateriaal, de kwaliteit van de skipreparatie, de klantenservice, de servicewerkplaats, de transparante prijs/kwaliteit-verhouding en de technische uitrusting.

bootfitting (skischoen-aanpassing)

Jarenlange ervaring en deskundigheid gecombineerd met uiterst moderne techniek!

Onze specialist past uw skischoenen aan de anatomie van uw lichaam aan. Op de millimeter nauwkeurig voor onvergetelijk sportief plezier. Bij ons krijgt u de nodige hulp, bijvoorbeeld door middel van frezen of oprekken.